Hoe sla ik mijn mapping op?

Als u de eigenschappen van het object dat u wilt uploaden op het platform wilt toewijzen, klikt u gewoon op "Uploaden en delen"
Er wordt dan een pop-up geopend. U vindt alle eigenschappen per domein gerangschikt. Eigenschappen gemarkeerd in groen worden automatisch toegewezen met onze OPMS.

Eigenschappen in wit kunnen handmatig worden toegewezen, door te klikken op de knop “Select...”, onderaan elke zin met eigenschappen.

Wanneer u klikt op “Select...”, opent een andere popup en deze biedt u alle eigenschappen van BIM&CO, met allereerst de meest belangrijke, die BIM&CO vooraf heeft gekozen.
Klik op de eigenschap die u wilt, deze wordt dan weergegeven op de OPMS van BIM&CO.

Als u het uploadvenster sluit of als u het object verzendt, wordt u gevraagd of u uw toewijzingsbestand wilt bijwerken (“Yes”).

In dit toewijzingsbestand zal al uw werk worden opgeslagen, dat wil zeggen alle koppelingen van uw eigenschappen met die van BIM&CO. Deze taak hoeft dus slechts eenmaal te worden uitgevoerd.

Als u een ander object wilt delen, dat een eigenschap bevat die u al hebt gekoppeld, zal de toepassing deze herkennen en hoeft u de bewerking niet opnieuw uit te voeren.
Als een persoon uit uw bedrijf objecten op BIM & CO met dezelfde eigenschappen wil verzenden, kiest hij dit toewijzingsbestand en de koppeling zal al zijn gemaakt.

Standaard bevindt het toewijzingsbestand van de app zich hier:

Aantekening: Als u het toewijzingsbestand opent met Notepad, ziet u de koppeling