Er verschijnt een foutmelding wanneer Revit start, wat moet ik doen?

Als u een foutmelding krijgt van de BIM&CO-plug-in, raden we u aan Revit te sluiten en opnieuw te starten.
Als dit probleem zich blijft voordoen, start u de computer opnieuw op.
Als dat niets verandert, raden we aan de plug-in van BIM&CO te verwijderen en opnieuw te installeren door deze link te volgen.
In geval van herhaling van de foutmelding, zijn onze teams er om u te antwoorden en uw probleem op te lossen, hetzij door een online chat met BIM&CO, of door contact met ons op te nemen via deze link.
Als dit een Autodesk-beveiligingsbericht is wanneer u uw Revit opent, lees dan het artikel Het bericht "Altijd laden" verschijnt wanneer u Revit opent na het installeren van uw plug-in, is dit normaal?

Bijgewerkt op: 19/07/2018