Is er een verschil in gedrag van de eigenschappen bij Revit-objecten, ten opzichte van de systeemobjecten (rvt) of de families (rfa)?

De .rvt kunnen worden geüpload via le plug-in.

Het enige verschil met het uploaden van .rfa-bestanden, is dat men, na te hebben geklikt op “Object publiceren”, moet klikken op het element dat men wenst te uploaden.

De dialoogbox voor het kiezen van de eigenschappen en de varianten opent daarna op dezelfde klassieke manier.

Bijgewerkt op: 19/07/2018