Na het downloaden van de plug-in van BIM&CO, wordt dit bericht weergegeven wanneer u Revit opent.
Dit is normaal, het is een Autodesk-beveiligingsbericht om ervoor te zorgen dat de add-in van Revit, die u zojuist hebt gedownload, veilig is.
Klik op "Altijd laden" om te stoppen met het openen van dit bericht of "eenmaal laden" als u het alleen wilt toestaan elke keer dat u Revit start of "Niet laden" als u dit niet wilt.
Weet dat de plug-in van BIM&CO veilig is en dat we u adviseren om op "Altijd laden" te klikken

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !