Ik heb geen account op BIM&CO, hoe kan ik uw plug-in gebruiken?

Zonder BIM&CO-account heeft u toegang tot het platform, maar kunt u niets downloaden, ook de plug-ins niet.

U kunt naar de pagina van de plug-ins gaan om iets meer te weten te komen over deze producten, maar u moet uzelf identificeren om ze te kunnen downloaden.

Hiervoor verwijzen wij u naar het artikel Hoe moet de plug-in worden geïnstalleerd?