Artikelen over: App / Plugin

Hoe moet de plug-in worden geïnstalleerd?

Om onze plug-in te installeren moet u eerst alle modelleringssoftware die u gebruikt afsluiten. Daarna hoeft u enkel te klikken op “plug-ins”, onderdaan de pagina.

U komt op deze pagina.

En download de versie van onze plug-in voor de software die u heeft

Zoek het bestand in uw downloads, dubbelklik erop, een venster opent. Kies de taal waarin u het installatieprogramma wilt hebben en klik vervolgens op "Install"

Het bestand wordt geïnstalleerd. Klik als het klaar is op "finish". U kunt uw software openen, waarin u onze plug-in vindt.

Bijgewerkt op: 19/07/2018