Om de IFC-bestanden die beschikbaar zijn op BIM&CO weer te geven, typt u gewoon IFC in het softwareveld van het linkerzijpaneel dat beschikbaar is bij het zoeken naar objecten en selecteert u de categorievoorstellen die worden weergegeven wanneer u typt.

Uw pageview wordt vernieuwd en u kunt de objecten bekijken die een downloadbaar IFC-bestand hebben.

Klik op de productpagina op "3D-modellen" en u ziet de verschillende beschikbare downloads.

IFC FR