Om de ArchiCAD-bibliotheken die beschikbaar zijn op BIM&CO weer te geven, typt u gewoon ArchiCAD in het veld "Software" van het linkerzijpaneel dat beschikbaar is bij het zoeken naar objecten en selecteert u vervolgens de categorievoorstellen die worden weergegeven wanneer u typt.

Uw pageview wordt vernieuwd en u kunt de objecten bekijken die een downloadbare ArchiCAD-bibliotheek hebben.

Klik op de productpagina op "3D-modellen" en u ziet de verschillende beschikbare downloads.