Artikelen over: Download

Hoe publiceer je een object op BIM&CO Plateform ?

Om objecten te publiceren op BIM&CO heeft u verschillende mogelijkheden:

• U wilt persoonlijke BIM-content publiceren die beschikbaar is voor de BIM&CO-community of in private modus zonder software voor het maken van content.
U kunt op elk moment klikken op "maak een object" in de banner bovenaan de pagina's van het platform zoals op de afbeelding hieronder

Dit opent een online BIM-object-editor met 8 stappen die stapsgewijs moeten worden doorlopen en ingevuld om een zo compleet mogelijk BIM-object op BIM&CO aan te bieden.

In stap 8 heeft u de keuze uit verschillende publicatiemodi
- Publiek: uw object wordt openbaar gemaakt voor alle gebruikers van het platform.
- Privégroepen: uw object wordt alleen gepubliceerd in de geselecteerde privégroepen, zoals gezien door de gebruikers die in de betreffende privégroepen zijn geregistreerd.
- Publieke groepen: uw object wordt publiekelijk gepubliceerd op het platform en in de geselecteerde publieke groep.
- Niets selecteren: uw object wordt gepubliceerd in uw persoonlijke ruimte en is alleen zichtbaar voor u.

Selecteer de modus die bij u past, klik vervolgens op Publiceren en uw object wordt gepubliceerd. Om het te zien, klikt u op het oog bovenaan de redactiepagina.

• U wilt persoonlijke BIM-content publiceren die beschikbaar is voor de BIM&CO-community of in de privémodus (groep of persoonlijke ruimte) vanuit uw software voor contentcreatie. Ga vanuit uw creatiesoftware naar de BIM&CO-functie en klik op "Een object publiceren".

Een popup met eigenschappen en publicatie-instellingen voor uw object wordt geopend, zodat u uw instellingen kunt aanpassen aan die van BIM&CO.
Vervolgens komt u online op de BIM-producteditor, maar via de plugin, met dezelfde 8 stappen als op het platform, zoals eerder uitgelegd.

• U wilt objecten in bulk publiceren om een BIM-productcatalogus te distribueren of om uw productbibliotheek op te slaan om deze te delen met uw medewerkers.
Dit zijn betaalde diensten waarvoor we u uitnodigen om contact op te nemen met onze teams om het beste aanbod te bepalen dat is aangepast aan uw behoeften.
https://www.bimandco.com/nl/contact

Bijgewerkt op: 29/06/2020