De functie Smart Download is uitsluitend te gebruiken via onze App voor Revit, ArchiCAD en SketchUp.

Om onze ingebouwde browser te openen, klikt u in uw bedrijfstoepassing op "Download een object".

Zodra u het voorwerp van uw dromen heeft gevonden, klikt u op de pagina op "Download", om toegang te krijgen tot het downloadcentrum van dit object.

In het onderste deel van de pagina hebt u toegang tot de 4 stappen die nodig zijn om het gewenste bestand te selecteren, de eigenschappen die moeten worden verzonden en de varianten van het betreffende object. U kunt daarna het volledige pakket downloaden.