Artikelen over: Uw gegevens

Hoe kunnen gebruikers de door BIM&CO over hun verzamelde gegevens zoeken en wijzigen?

BIM&CO definieert door middel van haar privacybeleid voor gebruikers duidelijk hun rechten betreffende hun persoonsgegevens die door het bedrijf opgeslagen worden. De gebruikers kunnen hun eigen gegevens op ieder moment direct wijzigen via hun accountinstellingen.

Ga, om dit te doen, naar "uw profiel wijzigen".
Eenmaal op de pagina klikt u op "Uw persoonlijke informatie wijzigen": u zult hier alle persoonsgegevens van uw account vinden. U kunt deze informatie dus naar believen wijzigen.

In het geval dat u uw persoonsgegevens wenst te wissen, gelieve contact met ons op te nemen via onze chat of ons speciale adres: legal@bimandco.com.

Bijgewerkt op: 07/06/2018